Blog #2: Waarom nu juist een Virtual assistant inschakelen

Een extra personeelslid, neemt u meestal in loondienst. Echter, tijden veranderen en in deze onzekere tijden, zowel financieel alsook door de pandemie is er juist nu een grote vraag ontstaan naar extra personeel. De oplossing is er voor u een extra personeelslid in de vorm van een virtual assistant. Van starters, ZZP’ers en het MKB’ers slimme ondernemers weten dat door het uitbesteden van bepaalde taken je kostbare tijd vrijmaakt en je winst verhoogt. Misschien ook iets voor u?

Een virtual assistant wonende in Nederland of in het buitenland?

Het maakt niets uit waar ik mij als virtual assistant zich bevind. Als VA heb ik alleen een computer en een internet verbinding nodig om de werkzaamheden van de opdrachtgever uit te voeren. Wat wel belangrijk is, dat we beiden een “klik” voelen/hebben. Voelt het goed, dan kunnen we ook goed samenwerken.

Direct een extra personeelslid op “afstand”

U bent ongetwijfeld ook getroffen door de pandemie. Dit zal grote invloed hebben gehad op uw en uw bedrijf. Wellicht heeft u, uw bedrijf tijdelijk moeten sluiten, of misschien heeft u personeel moeten laten gaan. Hoe zeer je dit als ondernemer ook wilt voorkomen, want je vaste personeel wil je behouden ook kan het natuurlijk zo zijn, dat uw vaste personeel heeft besloten om voor een andere baan in een andere branche te kiezen. Opstarten na de pandemie is ook niet gemakkelijk, want de omzet is nog niet op het oude niveau en personeel is momenteel moeilijk vindbaar. Dit is waar ik als virtueel assistent goed van pas kom. Geen vast contract, dus minder kosten en flexibele uren en toch een extra personeelslid. Daarnaast ben ik als VA erg veelzijdig, dus voor meerder taken/functies inzetbaar. Zo krijgt u meer tijd voor belangrijke zaken zoals familie en vrienden, klantenbinding enz. Hoewel er de laatste jaren al steeds meer op afstand en vanuit huis wordt gewerkt, zijn er toch nog steeds veel werknemers op de werkvloer en kantoor. Waarschijnlijk heeft u al aanpassingen gedaan, maar er blijft een risico op besmetting. Voordat u het weet, zit het hele team in quarantaine. Ook dan is een virtual assistant een uitkomst. Op “afstand”, dus geen kans op besmetting. Slimme ondernemers kiezen voor een VA.

Heeft u vragen, of wilt u gratis en vrijblijvend een afspraak maken? Neemt u dan contact met mij op.

Lees ook mijn eerste blog,  Blog #1: Creëer inzicht en krijg uitzicht | Geconfronteerd

×

Goedendag,

 

Hoe kan ik u helpen

× Hoe kan ik u helpen?