...

Yourhosting

Webhosting, wat is dat?

Er zijn heel veel verschillende hosting aanbieders. En de prijzen voor hosting en domeinnamen vliegen alle kanten op. persoonlijk werk ik o.a. graag met Yourhosting. Yourhosting is een betrouwbare Nederlandse hostingprovider met een heel goede supportafdeling. En ze rekenen eerlijke prijzen.
 
Webhosting, ook wel website hosting, web hosting of hosting genoemd, is het onderbrengen van uw website op een grote computer (server) die altijd verbonden is met internet en altijd aan staat. Op die manier is uw website bereikbaar voor al uw bezoekers. Met webhosting huurt u eigenlijk een stukje webruimte op een server die in een datacenter staat. Op deze server staan dan de bestanden die samen uw website of applicatie vormen.
 

Website hosting van Yourhosting

Of u nu net begint of al een website of webshop hebt, uw online-ervaring doet ertoe. Als één van de grootste hostingproviders van Nederland, vinden wij het belangrijk dat u zich als klant gehoord voelt en dat u op online gebied het beste uit uw website haalt. We hebben meer dan 20 jaar ervaring met webhosting en domeinnamen en hebben al meer dan 200.000 ondernemers mogen helpen met hun online avontuur.

Bij webhosting van Yourhosting host u ruimte op een van onze servers in Amsterdam. Wij beheren deze servers en zorgen ervoor dat uw website veilig en bereikbaar is. Voor het hosten van een website hoeft u geen verstand te hebben van servers of configuraties. Wij regelen het allemaal voor u. Bovendien kunt u al binnen enkele minuten na bestellen aan de slag met uw website, of dit uiteraard laten doen door Steven-Kroon.nl

 

Lees ook: Justhost.nl

×

Goedendag,

 

Hoe kan ik u helpen

× Hoe kan ik u helpen?
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.