...

Ontdek de magie van podcast bewerking met de pakketten! 🎙️✨

Ik snap het, podcasten is geweldig. Het is een fantastische manier om uw verhaal te delen, uw stem te laten horen en contact te maken met luisteraars over de hele wereld. Maar laten we eerlijk zijn, het bewerken kan soms een beetje… nou ja, overweldigend zijn. Daarom ben ik hier om u te helpen! Laat mij uw podcast editen.

Pakketten podcast editen

Pakket 1: Starterspakket 🚀 Bent u net begonnen met podcasten of heeft u slechts een paar kleine aanpassingen nodig? Dan is dit pakket perfect voor u! Ik zorg voor de basisbewerking, zoals het verwijderen van die vervelende windgeluiden of de frequente “mmmms” en “euhh’s”. Bovendien balanceer ik de audio voor u en voeg een pakkende intro en outro toe. Klinkt goed, toch?

Pakket 2: Geavanceerd Bewerken 🎧 Klaar om het naar een hoger niveau te tillen? Dit pakket biedt alles uit het Starterspakket en nog veel meer. Denk aan het toevoegen van muziek, coole geluidseffecten en zelfs wat lichte mastering. Uw podcast zal klinken als een professionele productie!

Pakket 3: Voor de Echte Pro’s 🌟 Als u serieus bent over uw podcast en alleen het beste wilt, dan is dit het pakket voor u. Ik duik diep in de bewerking en zorg ervoor dat elk detail perfect is. Van gedetailleerde bewerking en mastering, Inclusief plaatsen op maximaal 3 podcast kanalen.

Pakket 4: De Finishing Touch 🎶 Heeft u al geweldige content maar mist u die perfecte intro en outro? Geen zorgen! Met dit pakket creëer ik een op maat gemaakte intro en outro voor uw podcast, compleet met muziek en/of geluidseffecten.

Dus, waar wacht u nog op? Laten we samenwerken en uw podcast laten schitteren! Neem vandaag nog contact met me op en ontdek wat ik voor u kan betekenen.

podcast editen
 • Pakket 1 starterspakket € 29,50 per 30 minuten

  Podcast editen, balanceren, ruisonderdrukking en overtollige "mmmm's" en "euhh's" eruit filteren

 • Pakket 2 Geavenceerd bewerken € 29,50 per 20 minuten

  Pakket 1 + Geavanceerde bewerking, ruisonderdrukking en intro en outro toevoegen.

 • Pakket 3 Voor de echte pro's € 52,50 per 20 minuten

  Pakket 1 en 2 + gedetailleerde bewerking en mastering. Inclusief plaatsen op 3 podcast kanalen.

 • Pakket 4 De finishing touch € 42,75

  Creëren van een professioneel intro en outro, voorzien van muziek en/of geluidseffecten. Die u hierna voor elke nieuwe podcast kunt gebruiken.

 • Pakket 5 Podcast abonnement op basis van pakket 3, maximaal 12 podcasts per jaar € 599,-

  Maandelijks gefactureerd.

×

Goedendag,

 

Hoe kan ik u helpen

× Hoe kan ik u helpen?
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.