...

Uw persoonlijke partner in groei en succes!

Welkom bij uw persoonlijke partner in groei en succes! Als ondernemer heeft u soms het gevoel dat u alle ballen in de lucht moet houden. Maar dat hoeft niet zo te zijn! Met mij als uw Virtual Assistant krijgt u de ondersteuning die u nodig heeft om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Of u nu net begint als startende ondernemer of al een gevestigd MKB-bedrijf heeft, ik bied op afstand ondersteuning aan voor verschillende taken, zoals administratief werk, het beheren van uw mailbox, het ontwikkelen en/of beheren van uw website, en nog veel meer!

Waarom zou u meer verdienen met assistentie van een Virtual Assistant? Met mijn hulp krijgt u meer overzicht, focus en vooral tijdswinst. U kunt zich richten op de zaken die voor u werkelijk belangrijk zijn, terwijl ik u help met structuur en taken die kunnen worden uitbesteed. Het uitbesteden van taken levert u als ondernemer altijd tijdswinst op, zowel op korte als op lange termijn. En niet te vergeten: het verlaagt uw stressniveau en geeft u weer plezier in het ondernemen!

Denkt u dat het inhuren van een Virtual Assistant duur is? Dan heeft u het mis! Als ondernemer bent u veel tijd kwijt aan administratieve taken en andere afleidingen. Dit gaat ten koste van uw productiviteit en uiteindelijk ook van uw diensten. Stel, u heeft een project aangenomen van € 500,- en u verwacht hier ongeveer 4 uur voor nodig te hebben. Uw uurtarief is € 100,-. Dit zou betekenen dat u uiteindelijk € 100,- verdient. Maar door alle afleidingen en zaken die “zelfs” tussendoor komen, kost het u waarschijnlijk minimaal 6 uur. Een kostenpost van € 100,- dus.

Maar stel nu dat u mij als Virtual Assistant inhuurt voor bijvoorbeeld 4 uur per week, dan neem ik verschillende taken van u over en kunt u zich volledig richten op het project. Hierdoor kunt u het project misschien binnen 3 uur afronden. Geen stress en meer winst!

Wacht niet langer en laat mij u helpen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ik kijk er naar uit om met u samen te werken en uw partner in groei en succes te worden!

×

Goedendag,

 

Hoe kan ik u helpen

× Hoe kan ik u helpen?
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.