...

Afgeronde en lopende projecten.

Hier vindt u een overzicht van enkele projecten die ik heb mogen realiseren. Als gepassioneerde websiteontwerper en ontwikkelaar streef ik er altijd naar om creatieve en functionele oplossingen te bieden aan mijn gewaardeerde klanten.

Deze projecten zijn slechts een glimp van mijn uitgebreide ervaring en vaardigheden. Als u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over mijn werk en hoe ik u kan helpen met uw project, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta altijd klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mijn passie voor webdesign en ontwikkeling met u te delen.

Ik kijk ernaar uit om van u te horen en mogelijk samen te werken aan een succesvol project dat uw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten zal brengen!

 

Website

Wormgoor Inseminatie Service voor Rundvee

Uw Partner in Vruchtbaarheidsbeheer voor Topresultaten in de Veehouderij.

Wormgoor Inseminatie Service staat al jarenlang bekend als de betrouwbare partner in inseminatie en vruchtbaarheidsbeheer in de veehouderij. Met onze ervaring, geavanceerde technieken en persoonlijke benadering, helpen we veehouders hun kuddes gezond, productief en winstgevend te houden. In dit artikel duiken we diep in de aspecten die Wormgoor Inseminatie Service uniek maken en waarom wij de ideale keuze zijn voor uw veehouderij.

Lopend project

Ontwerp Stierenkaart

Nieuw ontwerp voor een Stierenkaart van Wormgoor Inseminatie service voor Rundvee

 

Een stierkaart wordt door boeren bekeken, zodat ze de beste stieren kunnen selecteren om hun koeien te laten insemineren. Wormgoor Inseminatie Service voor Rundvee. De stierenkaart wordt door Steven-Kroon op A3 formaat gedrukt en naar de boeren verzonden.

Lopend project

 

Stierenkaart Wormgoor inseminatie service

Stierenkaart

Website

De toekomst is dichterbij dan je denkt

Verbonden met ons verleden, kijken we vooruit
Zeven generaties om precies te zijn
Samen met wetenschappers, toekomstraden en een ombudspersoon,
geven we iedereen die nog geboren moet worden een stem, een gezicht en plek aan onze tafel. Lab Toekomstige Generaties.

 

Lopend project

Moonhouse op het prachtige eiland Paros in Griekenland.

A minimalist new villa set high above Paros, Greece. Echoing a serene sensibility and a zen like ambiance.

 

 

 

Moonhouse.gr

Moonhouse Paros

Website

Fit4surgery
Powerpoint presentatie

FIT4SURGERY WIL PREHABILITATIE VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK MAKEN.

Via de nieuwegevers ben ik in contact gekomen met Jorn van Fit4surgery. Ik heb een mooie professionele PowerPoint presentatie mogen maken voor Fit4surgery, die ze tijdens het landelijke jaarcongres kunnen inzetten.  Op dit congres vertellen koplopers en experts waarom patiënten die gebruik maken van prehabilitatie minder complicaties hebben

ZET PREHABILITATIE IN JOUW REGIOPLAN MET ONZE GRATIS BOUWSTEEN. KLIK OP ‘REGIOPLAN’ IN DE MENUBALK.

WIJ GELOVEN DAT HET VERBETEREN VAN GEZONDHEID THUISHOORT BINNEN DE BEHANDELING VAN ZIEKTE.

Fit4surgery.nl

Denieuwegevers.nl

Rohanie Veenstra: Ik ben een gepassioneerde Marketeer en Grafisch Ontwerper met een toewijding om bedrijven te laten groeien. En te laten opvallen in een competitieve markt. Daartoe heb ik Sticky Notes Ideas opgericht.

Stickynotesideas.nl

stickynotesideas
Website
Website + hosting

Sarolta Ettema-de Boer: Ik vind het fijn om met mensen om te gaan, iets voor een ander te kunnen betekenen en mensen te helpen. In het verleden ben ik jarenlang in het notariaat werkzaam geweest. Omdat deze aspecten daar te weinig aan bod kwamen, heb ik ervoor gekozen om mij om te scholen. Inmiddels ben ik natuurgeneeskundig therapeut. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT. 

Shiatsu4balance.nl

Irene Rood: Kies je voor Kroonletters, dan kies je voor kwaliteit op het gebied van het (her)schrijven van teksten, het redigeren van teksten of alleen tekstcorrectie. Met mijn denkbeeldige rode pen ga ik grondig door jouw tekst en bekijk hem van a tot z. Lopen de zinnen goed? Staan er taalfoutjes in? Gebruik je bepaalde woorden te veel? En hoe is het gesteld met de interpunctie? Jouw tekst in kundige handen!

Kroonletters.nl

hulp bij taal
Website + hosting

Beheerbudget

Beheerbudget
Website + Online leeromgeving + hosting

Wij zijn gediplomeerde budgetcoaches uit Noord-Holland. Ons werk gebied was dan ook in eerste instantie geheel Noord-Holland. Tijdens de Covid-19 periode werd het soms lastig om mensen thuis te bezoeken. Op dat moment zijn wij gestart met de afspraken online te plannen. Steeds vaker via Zoom, Teams en ook Skype. Dit werkte zo goed dat wij hebben besloten om dit grootser aan te pakken. Niet alleen nog Noord-Holland, maar heel Nederland. Wij hebben het grootste gedeelte van onze werkzaamheden kunnen vertalen naar een online programma.

Beheerbudget.nl

×

Goedendag,

 

Hoe kan ik u helpen

× Hoe kan ik u helpen?
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.