...

Social media

U denkt dat social media niet geschikt is voor uw organisatie/bedrijf, of u vindt het lastig? Social media is juist goed om in te zetten om uw doelgroep te vergroten. Naamsbekendheid te genereren. En te adverteren.

Elke dag een post plaatsen? Welnee dat is nu ook weer niet nodig, maar wel regelmatig. Geen inspiratie? Ook dat kan opgelost worden, door een content kalender geheel afgestemd op uw organisatie/bedrijf.

Het is een verzamelnaam voor alle online platformen die interactie tussen de gebruikers mogelijk maken. Gebruikers op social media kunnen via verschillende kanalen met elkaar communiceren, foto’s en video’s publiceren, informatie met elkaar delen, of een discussie aangaan. Het is ook een heel goed marketingmiddel.

Er zijn natuurlijk verschillende platforms, zoals Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram en TikTok, Snapchat en YouTube. YouTube kunt u goed inzetten, want heeft u een bedrijfsfilm, of een nieuw product? Plaats het op YouTube.  Zo is het ook nog eens goed te integreren in uw website. (een film rechtstreeks op uw site plaatsen vertraagt uw site alleen maar, wat weer niet goed is voor de ranking in Google.) En klanten zien nu eenmaal liever bewegende beelden, dan alleen een plaatje.

Ieder platform is anders en heeft zijn eigen voor- en nadelen. Niet ieder platform zal dan ook bij uw organisatie/bedrijf passen. Wilt u social media zakelijk inzetten, dan kunnen we samen bekijken welk platform het beste bij uw organisatie/bedrijf past en welke kanalen het meest interessant zijn.

Toch twijfelt u nog? Neemt u dan contact met mij op!

Gratis

No cure no pay! Eén maand lang een social media campagne speciaal afgestemd op uw organisatie/bedrijf met minimaal vier keer een post. Niet het gewenste resultaat, dan zijn er uiteraard geen kosten aan verbonden.

Resultaat

Heb ik wel resultaat geboekt, dan ontvangt u een vrijblijvende offerte voor een half jaar of een jaar.

social media
×

Goedendag,

 

Hoe kan ik u helpen

× Hoe kan ik u helpen?
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.