...

F.A.Q. Virtual Assistant

Welkom bij de veel gestelde vragen (FAQ) pagina van Steven-Kroon Virtual Assistant! Hieronder vind u de antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over virtuele assistent. Ik hoop dat deze FAQ-pagina u helpt om een beter beeld te krijgen van wat een Virtual Assistant kan doen en hoe u het kunt gebruiken om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken. Als u nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op en wij helpen u graag verder!

Waarom kan ik een (VA) Virtual Assistant goed gebruiken?

Waarom kan ik een (VA) Virtual Assistant goed gebruiken?

Een VA kan voor u van groot belang zijn. Financiële winst en minder stress. Een goede match tussen ons is hierbij essentieel. Dit kan al vanaf één uur per week.

Maak nu een afspraak

Voor wie is een Virtual Assistant bedoeld?

Voor wie is een Virtual Assistant bedoeld?

Voor iedereen die het structureel te druk heeft. Er zitten nu eenmaal maar een beperkt aantal uren in dag. Ik zorg er voor dat u de kostbare tijd besteedt aan de zaken die u aandacht echt nodig hebben.

Maak nu een afspraak

Weet ik wel met wie ik samenwerk?

Weet ik wel met wie ik samenwerk?

Jazeker! Ik ben een virtual assistant, wat alleen maar inhoudt, dat ik op afstand werk. (u hoeft dus geen lunch voor mij te regelen 😉 ). Ik werk alleen, dus u heeft altijd met mij te maken. Geen wisselende gezichten. Ik stel me ook eerst in een persoonlijk kennismakingsgesprek aan u voor. En als we gaan samenwerken, dan leggen we alles vast, zodat er achteraf nooit verrassingen zijn.

Maak nu een afspraak

Een virtual assistant is toch veel te duur voor mij?

Een virtual assistant is toch veel te duur voor mij?

Nee een virtual assistant is niet te duur voor u, want een virtual assistant levert u zelfs geld op. Mijn kosten per uur liggen waarschijnlijk lager dan die van u.  

Maak nu een afspraak

Wat gebeurd er met mijn gegevens?

Wat gebeurd er met mijn gegevens?

Uiteraard behandel ik uw gegevens met de grootste zorg. Dat is voor mij niet meer dan vanzelfsprekend. Onze samenwerking is gebaseerd op duidelijke vastgelegde afspraken en vertrouwen. Indien gewenst teken ik een geheimhoudingsverklaring.

Maak nu een afspraak

Hoe maak ik een afspraak?

Hoe maak ik een afspraak?

Plan nu makkelijk een afspraak! In een verkennend gesprek, via bijvoorbeeld Zoom, Teams of Google Meet kunt u, uw wensen kenbaar maken. We bespreken dan samen welke taken u wilt en kunt uitbesteden? Op basis van uw wensen maak ik een voorstel op maat.

Maak nu een afspraak

×

Goedendag,

 

Hoe kan ik u helpen

× Hoe kan ik u helpen?
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.