...

Referenties

Hier vindt u waardevolle referenties. Deze klantreferenties zijn niet alleen waardevol, maar vertellen ook voor een deel mijn verhaal. Als je doet waar je goed in bent en dit ook nog leuk vindt, dan is het eigenlijk geen werken wat je doet. En zo voelt het dan ook voor mij. En als je dan met deze waardevolle referenties beloont wordt geeft dat een fijn gevoel. En het kan ook een nieuwe potentiële klant net dat zetje in de rug geven.

Elke referentie vertelt een uniek verhaal van groei, succes en transformatie. Ik geloof in de kracht van klantreferenties om anderen te inspireren en te motiveren. Lees de verhalen en laat je inspireren door de klantreferenties.

Overzicht Google reviews

Jorn Matena
Jorn Matena
31 Augustus 2023
Steven heeft onze stichting geholpen met het maken van power point slides. Steven werkt heel snel en de samenwerking verliep soepel!
Sarolta de boer
Sarolta de boer
11 April 2023
Mijn website was al een tijdje een punt van aandacht, omdat er het een en ander vernieuwd en aangepast moest worden en ik er zelf totaal geen verstand van heb. Ik ben heel blij dat Steven Kroon op mijn pad is gekomen want ik kan alles nu rustig uit handen geven. Hij regelt wat ik graag wil, zonder dat ik zelf het wiel hoef uit te vinden, maar wel in overleg. Alles ziet er al een stuk beter uit, ik ben beter vindbaar en nog een paar aanpassingen en mijn site is helemaal op en top klaar! Ik kan Steven van harte aanbevelen!
lesley Bollemeijer
lesley Bollemeijer
9 April 2023
Steven is echt super fijn om mee samen te werken. Hij ondersteunt mij met verschillende werkzaamheden zoals social media en heeft een mooie website voor me in elkaar gezet! Ik kan iedereen aanraden om met hem te werken
Didi Roos
Didi Roos
26 Februari 2023
Ik ben ontzettend geholpen door Steven met mijn bedrijf, maar zeker ook mijn website. Steven heeft samen met mij structuur aangebracht in mijn werk flow en mijn website weer up to date gemaakt. Groet Died
Dave de Vries
Dave de Vries
11 April 2019
×

Goedendag,

 

Hoe kan ik u helpen

× Hoe kan ik u helpen?
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.