...

Een bedrijf starten

Je gaat een bedrijf starten, wat een mooie stap! Wat ga je doen, daar heb je natuurlijk al lang over nagedacht. Ga je een winkel openen, dan is het ook handig dat je op het internet gevonden wordt. Of ga je juist online een winkel openen. Wat je ook gaat doen, er komt een hoop bij kijken. Dit zijn dingen die ook moeten gebeuren, maar niet altijd leuk zijn of misschien heb je daar niet voldoende kennis van.

Je bent natuurlijk heel goed in wat je wilt gaan doen. Alleen naast je bedrijf laten registeren bij het KvK, moet je ook een bankrekening openen en misschien wel diverse verzekeringen afsluiten. En heb je dat allemaal geregeld, dan wil je natuurlijk ook dat mensen je winkel zien. En niet alleen de mensen die je kent of bij je in de straat wonen. Of je nu je winkel offline of online opent, je moet zorgen dat je gevonden wordt. Heb je weleens gehoord van SEO, of SEA, maar vraag je, je eigenlijk af of dat iets is wat je kan eten of juist niet.

Kamer van koophandel Steven-Kroon.nl

Tegenwoordig kan je niet meer om het internet heen, dus jezelf laten zien op internet is erg belangrijk. Een website of webshop kan je hier goed bij helpen, alleen moet je wel zorgen dat je website of webshop gevonden wordt. Hier heb je nu die SEO & SEA voor nodig, dus nee dit kan je niet eten. Naast je website is het misschien ook wel een goed idee om een socialmedia  account voor je bedrijf te openen. Afhankelijk van jouw klant kan je  kiezen voor bijvoorbeeld Instagram, Facebook, Pinterest, Toktok of misschien zit jouw klant wel op LinkedIn.

Duizelt het je al? Dat is helemaal niet nodig, want je gaat een bedrijf starten en dat is een feestje. En omdat jij een bedrijf gaat starten, moet je daar ook de volle focus op kunnen leggen. Ik kan je helpen met al die andere zaken. Dus geen stress, maar genieten van de opening van jouw bedrijf.

Nu denk je misschien ja, ja dat is allemaal wel leuk, maar ik ben nog maar net gestart en heb dus nog helemaal geen geld verdient. Inderdaad je hebt misschien nog geen geld verdient, maar daarom is het goed om te investeren in een virtual assistant (VA). Een VA heeft dit allemaal al veel vaker meegemaakt en hierdoor kan jij veel sneller met jou bedrijf beginnen en dus geld verdienen. Eigenlijk betaalt de investering van een VA zich van zelf terug.

Toch nog twijfels? Want waarom kiezen voor een VA? Kan ik niet beter een webdesignbureau inschakelen? Dat kan, want deze zijn gespecialiseerd in het maken van websites en webshops. Een VA kan vaak ook een hele goede website of webshop maken en jou logo ontwerpen tegen een scherpe prijs. En mocht de door jou gekozen VA dit niet kunnen, dan heeft hij altijd wel een collega VA in zijn netwerk die dit kan doen. Een VA kan ook een stukje administratie overnemen of jou helpen met je socialmedia account. En dit account aan het begin voor je beheren, of zelfs blijven beheren.

Kortom een VA kan jou zeker aan het begin heel goed ondersteunen. En vaak kiezen ondernemers er voor om de VA aan te houden, of soms in te schakelen. Een VA kan je voor een lange of korte periode inschakelen, of zelfs per uur.

Heb je vragen? vul dan het contactformulier in en ik neem contact met je op.

.

×

Goedendag,

 

Hoe kan ik u helpen

× Hoe kan ik u helpen?
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.