Skip links
Wormgoor inseminatieservice
Wormgoor

Wormgoor Inseminatie Service voor rundvee

Afgerond

Ik werd erop gewezen, dat mijn website helemaal niet meer online was.

Als eigenaar van Wormgoor Inseminatie Service voor rundvee, ligt mijn focus altijd op het leveren van hoogwaardige diensten aan veehouders.

Ronald Wormgoor

Eigenaar Wormgoor Inseminatie Service voor Rundvee

Wormgoor Inseminatie Service voor Rundvee

Maar toen ik ontdekte dat mijn website plotseling offline was, besefte ik dat ik dringend hulp nodig had op het gebied van technologie en webdesign. Gelukkig kwam Steven van Steven-Kroon.nl op mijn pad.

Steven heeft niet alleen een compleet nieuwe website voor mij gemaakt, maar hij heeft ook de lay-out van belangrijke documenten zoals de stierenkaart, inseminatielijst en kladblokken vernieuwd en gedrukt. Zijn expertise heeft ervoor gezorgd dat mijn bedrijf weer online en up-to-date is, iets wat ik alleen nooit had kunnen bereiken vanwege mijn gebrek aan kennis op het gebied van computers en websites.

De nieuwe website straalt professionaliteit uit en past perfect bij de behoeften van mijn bedrijf. In een tijd waarin de veehouderij flink onder druk staat, is het hebben van een moderne en goed functionerende online aanwezigheid van onschatbare waarde. Ik ben Steven enorm dankbaar voor zijn toewijding, vakmanschap en het feit dat hij mijn bedrijf weer helemaal ‘van deze tijd’ heeft gemaakt.”

Sleep