Skip links

Hosting en
Domeinnaam

Hosting is de dienst die ervoor zorgt dat een website toegankelijk is via het internet.

 Wanneer je een website host, huur je ruimte op een server waar de bestanden van je website opgeslagen en beheerd worden. Deze server, beheerd door een hostingprovider, maakt het mogelijk dat bezoekers jouw website kunnen bereiken door het webadres (domeinnaam) in te voeren. Hosting omvat verschillende soorten diensten zoals shared hosting, VPS hosting, en dedicated hosting, elk met variërende niveaus van prestaties, beveiliging en kosten. Goede hosting is essentieel voor de snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid van je website.

Hosting bij Steven-Kroon

Ben je op zoek naar een betrouwbare hostingprovider die uitstekende service biedt? Zoek niet verder! Ik verzorg naast je website ook de hosting en domeinnaam voor je, en ik werk samen met de topklasse provider Justhost.

Justhost is een Nederlandse hostingprovider die de keuze voor een betrouwbare partner gemakkelijk maakt. In de wirwar van verschillende hostingaanbieders en wisselende prijzen, steekt Justhost met kop en schouders boven de rest uit. Ze bieden niet alleen solide hostingpakketten, maar ook een supportafdeling die 365 dagen per jaar beschikbaar is van 09:00u tot 21:00u. Waar vind je dat nog?

Ondanks dat de pakketten van Justhost vaak iets compacter zijn dan die van de concurrentie, profiteer je van een bovengemiddelde hostingsnelheid en uptime. Bovendien is de service fantastisch: geen verborgen kosten, maar eerlijke prijzen en een klantenservice die altijd voor je klaarstaat.

Dus, als je op zoek bent naar een hostingprovider die uitblinkt in service en betrouwbaarheid, kies dan voor Justhost. Laat mij je hosting en domeinnaam regelen, zodat je er zelf helemaal geen omkijken meer naar hebt. (geen affiliate)

Hosting pakket S

€ 2,90

Prijs per maand

Opslag

500Mb

Dataverkeer

6GB

aantal domeinen

Onbeperkt

E-mail

Ja

MySQL databases

Ja

Hosting pakket M

€ 3,65

Prijs per maand

Opslag

1000Mb

Dataverkeer

10GB

aantal domeinen

Onbeperkt

E-mail

Ja

MySQL databases

Ja

Hosting pakket L

€ 4,25

Prijs per maand

Opslag

1500Mb

Dataverkeer

15GB

aantal domeinen

Onbeperkt

E-mail

Ja

MySQL databases

Ja

Hosting pakket XL

€ 5,20

Prijs per maand

Opslag

30000Mb

Dataverkeer

20GB

aantal domeinen

Onbeperkt

E-mail

Ja

MySQL databases

Ja

Domeinnaam

Een domeinnaam is het unieke adres van een website op het internet, bestaande uit een naam en een extensie, zoals “voorbeeld.com”. Het speelt een cruciale rol in de vindbaarheid en herkenbaarheid van een website. Wanneer je een domeinnaam invoert, vertaalt het Domain Name System (DNS) deze naar een IP-adres, zodat je naar de juiste website wordt geleid.

Een goede domeinnaam versterkt de merkidentiteit, verbetert de SEO-prestaties en wekt vertrouwen bij bezoekers. Kies een korte, eenvoudige naam met relevante zoekwoorden, vermijd cijfers en speciale tekens. Registreren van een domeinnaam kan via alle hostingproviders en via Steven-Kroon. Het kiezen van de juiste domeinnaam is essentieel voor je online succes.

Benieuwd of je domeinnaam nog vrij is?

Sleep