Skip links
stickynotesideas
stickynotesideas

Stickynotesideas

Afgerond

Ik wist exact wat ik wilde, Steven heeft dit gerealiseerd.

Als eigenaar van StickyNotesIdeas.nl kan ik met volle overtuiging zeggen dat Steven Kroon van Steven-Kroon.nl een onschatbare partner is geweest in het realiseren van mijn visie.

Rohanie Veenstra

Eigenaresse van Stickynotesideas

Stickynotesideas

Mijn bedrijf draait om het verspreiden van creatieve ideeën en het stimuleren van productiviteit, en ik wilde een website die dit op een heldere en inspirerende manier communiceert.

Steven begreep meteen wat ik wilde bereiken en heeft een website gecreëerd die perfect past bij mijn missie. Hij combineerde zijn technische vaardigheden met creativiteit om een website te bouwen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel.

Het was een genoegen om met Steven samen te werken. Hij luisterde naar mijn wensen, dacht proactief mee. Dankzij Steven heb ik nu een professionele online aanwezigheid die mijn boodschap op een krachtige manier overbrengt naar mijn publiek.

Ik kan Steven-Kroon.nl van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en getalenteerde webdesigner. Dankzij Steven kan ik mij focussen op het verspreiden van ideeën, wetende dat mijn online platform in goede handen is.

Sleep