Skip links
shiatsu4balance-steven-kroon
shiatsu4balance-steven-kroon.nl

Shiatsu4balance

Mijn website was al een tijdje aan vernieuwing toe

Als eigenaar van Shiatsu4Balance kan ik met volle overtuiging zeggen dat Steven Kroon van Steven-Kroon.nl een onmisbare partner is geweest bij het maken van mijn nieuwe website.

Sarolta Ettema de Boer

Eigenaresse Shaitsu4balance

Shiatsu4balance


Zijn expertise, toewijding en creativiteit heeft mij geholpen om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Steven begreep perfect wat mijn behoeften waren en heeft mijn website vernieuwd die nu wel naadloos aansluit bij mijn bedrijf. Ik wilde niet te veel verandering aan het ontwerp en Steven heeft voor een prachtig ontwerp met een touch naar het “oude”, gezorgd. Nu is de website ook voorzien van een geïntegreerde nieuwsbrief en intakeformulier, waardoor de website nu ook volledig voldoet aan de huidige privacy regelgeving. Onze communicatie mijn klanten is hierdoor ook veel efficiënter en effectiever is geworden.

Het was een waar genoegen om met Steven samen te werken. Zijn professionaliteit, snelheid van werken en open communicatie hebben het proces zeer soepel laten verlopen. Ik kan Steven Kroon van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde en betrouwbare webontwikkelaar. Dankzij hem heb ik nu een website waar ik trots op kan zijn en die mijn groeiende praktijk perfect weerspiegelt.”

Sleep