Skip links
moonhouse
moonhouse

Moonhouse

Afgerond

Als designer, artiest en model weet ik precies wat ik wil.

Als eigenaar van Moonhouse, een prachtige villa op het betoverende eiland Paros in Griekenland, was het voor mij essentieel om onze accommodatie op de best mogelijke manier te presenteren aan potentiële gasten.

Moonhouse

Eigenaresse Christiane Smit

Moonhouse

Nadat we ons hadden ingeschreven bij verschillende verhuurorganisaties, besloot ik dat het tijd was om zelf de touwtjes in handen te nemen en onze villa persoonlijk te presenteren.

Met een achtergrond in het ontwerpen van lay-outs voor vooraanstaande week- en maandbladen wist ik precies wat ik wilde voor onze website. Ik mag dan misschien niet altijd de gemakkelijkste klant zijn geweest, maar Steven van Steven-Kroon.nl heeft mijn visie perfect weten te vertalen naar een prachtige website. Het eindresultaat mag er zijn.

Steven heeft niet alleen mijn esthetische wensen vervuld, maar heeft ook de website volledig geoptimaliseerd voor SEO, waardoor we beter vindbaar zijn voor potentiële gasten. En wie weet, misschien laten we volgend jaar zelfs een boekingssysteem inbouwen, iets waar Steven ongetwijfeld ook weer zijn magische touch aan zal geven.

Ik ben ontzettend blij met het werk van Steven en kan hem van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en getalenteerde webontwikkelaar. Dankzij hem kunnen we nu onze prachtige villa op de best mogelijke manier presenteren aan de wereld.”

Sleep