Skip links
Kroon;letters
Kroonletters

Kroonletters

Afgerond

Ik had simpelweg geen tijd om me te verdiepen in het bouwen en onderhouden van een website,

Ik ben Irene Rood, werkzaam op de afdeling Human Genetics van het UMC in Amsterdam, auteur van de roman "Hier wil ik zijn" dat eind 2024 wordt uitgebracht, en trotse eigenaar van KroonLetters.

Irene Rood

Eigenaresse Kroonletters

Kroonletters

Met mijn drukke schema en uiteenlopende verantwoordelijkheden had ik simpelweg geen tijd om me te verdiepen in het bouwen en onderhouden van een website, hoewel ik wel het een en ander aan kennis beschik op dat gebied.

Gelukkig kwam ik in mijn zoektocht naar een oplossing uit bij Steven-Kroon.nl. Steven begreep meteen de complexiteit van mijn situatie en de behoefte aan een professionele online aanwezigheid voor mijn bedrijf Kroon Letters. Ondanks mijn eigen kennis op het gebied van websites, wist Steven met zijn expertise en ervaring precies hoe hij mijn visie kon omzetten in een prachtige, functionele website.

Het samenwerken met Steven was een verademing. Hij nam veel stress en zorgen uit handen en zorgde ervoor dat mijn website naadloos aansloot bij mijn bedrijf en mijn drukke levensstijl. Dankzij zijn toewijding en vakmanschap kan ik nu met trots mijn bedrijf presenteren aan de wereld, zonder me zorgen te hoeven maken over de technische aspecten van mijn online aanwezigheid.

Ik kan Steven-Kroon.nl van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele webdesigner. Dankzij Steven kan ik me blijven focussen op mijn werk in het UMC, mijn passie voor schrijven en mijn bedrijf Kroon Letters, wetende dat mijn online aanwezigheid in goede handen is.”

Sleep