Skip links
Fit4surgery
fit4surgery

Fit4Surgery

Afgerond

Als zorgverleners voelen wij de verantwoordelijkheid om de gezondheid van de Nederlanders te verbeteren.

Als medeoprichter van Fit4Surgery, een stichting die zich inzet voor het verbeteren van de fitheid van patiënten voor operatie, wisten we dat het cruciaal was om onze boodschap op een professionele en overtuigende manier over te brengen tijdens congressen en andere evenementen.

Jorg Matena

Medeoprichter van Fit4Surgery

Fit4Surgery

 We wilden een krachtige PowerPointpresentatie die naadloos aansloot bij de uitstraling van onze website.

Gelukkig kwamen we in contact met Steven van Steven-Kroon.nl, die precies begreep wat we nodig hadden. Met zijn expertise en creativiteit heeft Steven een indrukwekkende presentatie gecreëerd die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de kernwaarden en missie van Fit4Surgery perfect weerspiegelt.

Het was een waar genoegen om met Steven samen te werken. Hij luisterde naar onze wensen, dacht met ons mee en leverde een resultaat dat onze verwachtingen overtrof. Dankzij Steven kunnen we nu met vertrouwen onze boodschap overbrengen op verschillende congressen en evenementen, wetende dat we een professionele presentatie hebben die de aandacht trekt en impact maakt.

Ik kan Steven-Kroon.nl ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde en betrouwbare partner voor het realiseren van professionele presentaties en meer. Dankzij Steven kunnen we onze stichting Fit4Surgery nog effectiever presenteren en onze missie verder uitdragen.”

Sleep